Fatih Terim Stadı'nda Alexis Çipras alarmı

Fatih Terim Stadı'nda Alexis Çipras alarmı

Türkiye-Yunanistan hazırlık maçını Ahmet Davutoğlu ve Alexis Çipras birlikte izleyecek.Fatih Terim Stadı'nda Yunanistan Başbakanı için güvenlik önlemleri arttırıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, Türkiye-Yunanistan özel maçını birlikte izleyecek. İki başbakanın birlikte maça gelecek olması nedeniyle maç öncesi statta ve çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunan Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, bu akşam Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak Türkiye-Yunanistan futbol milli takımları arasındaki dostluk maçını izleyecek. Maça saatler kala stat çevresinde önlemler alınmaya başlandı. Sivil ve resmi polislerin güvenlik önlemi aldığı stada vatandaşlar gelmeye başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN