Millilerin kaderi bu maça bağlı

Millilerin kaderi bu maça bağlı

2016 Avrupa Şampiyonası finalleri grup kura çekiminde 4. torbada yer alan Türkiye'nin, 3. torbada yer alması için Slovenya'nın 2-0'ın rövanşında Ukrayna'yı devirmesi gerekiyor.

EURO 2016 play-off turu rövanşları, bugün oynanacak iki maçla tamamlanacak. Slovenya ile Ukrayna ve Danimarka ile İsveç arasındaki rövanş karşılaşmaları, TSİ 21.45'te başlayacak. Ukrayna, ilk maçı sahasında 2-0; İsveç de ilk maçı yine sahasında 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Slovenya'nın Fransa biletini alması gerekiyor

Avrupa Şampiyonası finalleri grup kura çekiminde 4. torbada yer alan Türkiye'nin, 3. torbada yer alması için Play-off oynayacak Norveç, İrlanda Cumhuriyeti ve Slovenya'dan ikisinin final bileti alması gerekiyordu. Macaristan, Norveç'i eleyince 3. torba hayalleri kuran Milli Takım'ın umutları azaldı. Dün oynanan maçta İrlanda Cumhuriyeti'nin Bosna Hersek'i eleyerek Fransa biletini kapması umutları yeniden yeşertti. Slovenya'nın play off turunda Ukrayna'yı devirip finallere kalması gerekiyor. Bu gerçekleşirse Türkiye, 12 Aralık'taki kura çekiminde 3. torbada yer alacak.

Slovenya-Ukrayna maçını FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN