Vespa yeni modelleriyle Türkiye’de! O tarihte Türkiye’ye geliyor! İşte yeni Vespa GTV 300…

Vespa yeni modelleriyle Türkiye’de! O tarihte Türkiye’ye geliyor! İşte yeni Vespa GTV 300…

Vespa severler bu haberle sevinçten havaları uçuyor. İtalya'nın sevilen markası Vespa, Türkiye'ye geliyor. İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Motobike İstanbul 2024 motor severleri bir araya getiriyor. Vespa yeni modelleriyle Türkiye’ye giriş yapıyor. İşte yeni Vespa GTV 300…

Türkiye'de Doğan Trend Otomotiv’in temsilcisi olduğu İtalya'nın ikonik motosiklet markası Vespa, hem sağlam oluşu hem de inanılmaz dokunuşlarıyla her yıl en gözde iki tekerlekliler arasında yer alıyor. Yeni modelleri ile Türkiye'ye giriş yapmaya hazırlanan Vespa, yeni modellerini 20-23 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Motobike İstanbul’da sergileyecek. İşte yeni Vespa GTV 300…

VESPA GTV 300 ÖZELLİKLERİ

Yarış dünyasının inanılmaz dokunuşlarını sergileyen Vespa GTV 300, Motobike İstanbul 2024’de yer alacak modeller arasında yer alıyor. Standın en dikkat çeken modeli arasında yer alan Vespa GTV 300, sportif, kışkırtıcı ve cesur yönüyle Vespa severleri kendine hayran bırakıyor. Şimdiye kadarki en verimli motora sahip Vespa olarak standın gözdesi olan GTV 300, 17,5 kW (23,8 HP) güç sağlayan Vespa GTV, 300 cc’lik tek silindirli HPE (Yüksek Performanslı Motor) ile yüksek performans sağlıyor.

vespa-1.jpg

Vespa GTV 300’te İtalyan dokunuşlarına sonuna kadar hissedeceksiniz. Bunun yanı sıra Nero Convinto siyah ve mat, Avvolgente Bej renk seçenekleriyle Türkiye'ye giriş yapan Vespa, adının ilham kaynağı olduğu yaban arısı ile birlikte özgür ruhu da konfora dönüştürüyor. Tek minderli iki renkli selesinin arka kısmında gövdeye uyumlu bir aksesuar kapağı ile eklenebildiği görülüyor.

Marka yalnızca bununla da sınırlı kalmayın iki tekerlekli mobilitede Devrim yaratacak özgür ve cesur ruhu sıfır emisyon ile birleştiriyor. Inanılmaz bir sürüş keyfi sunan Vespa, elektrikli kalbe sahip olan resmen bir sanat eseri olarak stantta Yerini alacak Elettrica modelini de sergileyecek. Elettrica ve Elettrica Red 2 versiyonu ile stantta yer almaya hazırlanan Vespa, 45 ve 70 km/s’ye ulaşabilen seçenekler sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN