Milyonlarca aileye ödeme yapıldı! Banka hesaplarınızı kontrol edin: Bakan Göktaş duyurdu

Milyonlarca aileye ödeme yapıldı! Banka hesaplarınızı kontrol edin: Bakan Göktaş duyurdu

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bugünlerde milyonlarca aileye güzel haber geldi. Rahat bir nefes aldıracak ödemeler banka hesaplarına geçmeye başladı. Bakan Göktaş duyurdu. Banka hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın...

Ekonomik sıkıntıların birçok haneyi kötü etkilediği bugünlerde, ihtiyaç sahibi ailelere güzel haber geldi. Güzel haberi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş verdi.

İHTİYAÇ SAHBİ HANELERE 3,8 MİLYAR DESTEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılacak ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 3,8 milyar lira destek sağlanacağı bildirildi.

Bakan Göktaş, sosyal hizmet anlayışında kimseyi geride bırakmadan, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımların sürdürüldüğünü vurgulayarak, Türkiye Aile Destek Programı'nın bu yılın sonuna kadar uzatıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle alınan bu karar, sosyal yardımlardan düzenli olarak yararlanan hanelerin yanı sıra, yalnızca gelir kriteri üzerinden desteğe ihtiyacı olan haneleri de kapsıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'Hizmetler Başvuru Rehberi' hazırlandı - Son Dakika Haberleri

'TÜRKİYE AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİNİ BUGÜN İTİBARIYLA HESAPLARA YATIRIYORUZ'

Türkiye Aile Destek Programı’nın bugüne kadar toplamda 92,1 milyar lira destek sağladığını kaydeden Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda Aile Desteği Bileşeni kapsamında yaklaşık 3,2 milyon hanemize 2,9 milyar lira, Çocuk Desteği Bileşeni kapsamında yaklaşık 2,2 milyon hanemize 5,4 milyon çocuk için yaklaşık 900 milyon lira olmak üzere toplamda yaklaşık 3,8 milyar lira ödeme yapacağız.

Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz. " dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN