Herkes altın dolar alırken işini bilen bunu aldı! Fiyatı hızla artıyor, resmen şov yaptı

Herkes altın dolar alırken işini bilen bunu aldı! Fiyatı hızla artıyor, resmen şov yaptı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte yatırımcılar için yeni görüşlerini paylaştı. Altın ve doların yanı sıra fiyatı hızla artan o yatırım aracına değinen Memiş, resmen şov yapıyor diyerek yatırım için öneride bulundu…

ABD’de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Haziran ayında aylık bazda %0,1 düşüş yaşarken, yıllık bazda da %3 artış kaybederek beklentileri karşılamadı. Bu verilerin açıklanmasının ardından ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten altın ve gümüş piyasasına dair yeni değerlendirme geldi.

islam-memis-altin-ve-gumus-2.jpg

Memiş, “Yeni rekorlar için temmuz bekleyelim. Uyarılarım vardı. Haziranda hazırlık yapanları tebrik ederim.” dedi.

“ŞOV YAPIYOR, GİDİYOR PAŞAM”

Altın fiyatlarında dananın kuyruğunun yukarı yönlü koptuğunu belirten Memiş, Yarın ÜFE var, orayı da görelim. Ondan sonra belli olur” ifadelerine yer verdi.

islam-memis-altin-ve-gumus-1.jpg

Altın ve gümüş yatırımcısını uyarmayı da unutmayan Memiş, “Gümüş şov yapıyor. Gidiyor paşam” diyerek gümüş yatırımcılarını tebrik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN