Havalimanında acıkanın vay haline! Simit ve meyve suyu fiyatını gören şok oldu: Neredeyse et fiyatına satılıyor

Havalimanında acıkanın vay haline! Simit ve meyve suyu fiyatını gören şok oldu: Neredeyse et fiyatına satılıyor

Havalimanında karnını doyurmak isteyenler resmen servet bırakıyor. Simit ve meyve suyunun fiyatını görenler gözlerine inanamadı. Havalimanındaki en ucuz ürün neredeyse et fiyatına satılıyor. İşte havalimanı fiyatları...

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gelen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Havalimanı pahalılığı ülke gündeminde sık sık yer alırken, bir simit ve meyve suyu fiyatı dudak uçuklattı. Fiyatları gören vatandaşlar tepki gösterdi.

ÖDERKEN ELİ TİTREDİ

Havalimanında karnı acıkanlar fiyatları görünce anlık bir şoka uğruyor. Neredeyse et fiyatlarıyla yarışan ürün fiyatlarına bir örnek daha geldi. Özellikle, İstanbul havalimanlarındaki ürünlerin fiyatları normal piyasaya göre, yaklaşık 2 katına satılırken sosyal medyada tepki yağmuruna tutuldu. Son paylaşılanlara göre, bir havalimanı vakası daha gündeme düştü. Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerde, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda simit ve meyve suyu alan bir müşteri fiyatını öğrenince eli titreyerek ödedi.

45.jpg

ET FİYATINA SİMİT VE MEYVE SUYU

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan aldığı bir simit ve bir meyve suyuna 500 TL para ödedi. O anları sosyal medyadan paylaşan müşteri büyük bir yankıya sebep oldu. Şaşkınlık yaratan yüksek fiyat sosyal medya üzerinden tartışmaları alevlendirdi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan, "Havalimanında aç kalanların vay haline" ve "Neredeyse et fiyatına satılıyor." yorumları dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN