Fiyatıyla satış rekorları kıracak! Bursalı Duster: Renault'un Türkiye'deki SUV pazarındaki yeni yıldızı

Fiyatıyla satış rekorları kıracak! Bursalı Duster: Renault'un Türkiye'deki SUV pazarındaki yeni yıldızı

Renault Duster piyasayı sallamaya geliyor. Ucuz fiyatıyla satış rekorları bekleniyor. SUV pazarının yeni yıldızı olan Bursalı Duster, şimdiden otomobil alacakların hayalini süslüyor. İşte, Renault Duster'ın yeni adresi...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomobil piyasasının en bilindik isimlerinden Duster, bu kez Renault markası altında üretilecek. Birçok ülkede ilgi gören Duster modeli, SUV piyasasının yeni yıldızı olacak. Bursalı Duster şimdiden ucuz fiyat beklentisiyle otomobil alacakların hayallerini süslüyor...

TÜRKİYE'DE ÜRETİLECEK

Renault, Türkiye otomobil pazarında önemli bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Markanın en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Duster, Bursa'da üretilecek ve yılın ikinci çeyreğinde otomobil severlerle buluşacak. 400 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilecek olan bu proje, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'nda gerçekleştirilecek ve Türkiye'de üretilen Duster, ilave gümrük vergisi olmadan satışa sunulacak. Bu durum, aracın fiyatının oldukça rekabetçi olmasını sağlayacak ve Renault'un Türkiye pazarında liderliğe oynamasına olanak tanıyacak.

1-009.jpg

ÖN SİPARİŞ SİSTEMİ SUNULACAK

Yeni Duster, Renault'nun yenilikçi E-Tech tam hibrit teknolojisiyle donatılarak, hem yakıt verimliliği hem de performans açısından dikkat çekici özelliklere sahip olacak. İddialı tasarımıyla da göz dolduracak olan Bursalı Duster, ön sipariş sistemiyle satışa sunulacak. Marka, bu stratejiyle müşterilerine yeni modeli erken satın alma fırsatı sunarken, aynı zamanda satış rekorları kırmayı hedefliyor.

2-009.jpg

OTOMOBİL PAZARINDA REKABET KIZIŞACAK

Renault Türkiye'nin bu stratejik hamlesi, yerli üretimin önemini bir kez daha vurgularken, Türk otomobil pazarında rekabetin daha da kızışacağının sinyallerini veriyor. Bursalı Duster'ın lansmanıyla birlikte, SUV segmentinde yeni bir dönem başlayacak ve müşterilere daha fazla seçenek sunulacak. Renault'nun bu yeni modeli, markanın Türkiye'deki imajını güçlendirecek ve pazar payını artırmasına katkıda bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN