Erzak ve su stoklayın, çok ağır bir kriz geliyor! Ünlü ekonomist uyardı: Haftaya bile bırakmayın

Erzak ve su stoklayın, çok ağır bir kriz geliyor! Ünlü ekonomist uyardı: Haftaya bile bırakmayın

Uzman isimden kriz uyarısı geldi. Erzak ve su stoklayın uyarısında bulunan ünlü ekonomist, tarih vererek açıkladı. Haftaya kadar erzak ve su stoklarını tamamlayın diyerek yeni krizi işaret etti. İşte yeni kriz...

BURAK ÖZTOPRAK

Milyonları ilgilendiren kriz uyarısı yapıldı. Ünlü ekonomist, ağır bir krizin geleceğini söyleyerek, haftaya kadar beklemeyin uyarısında bulundu. Su ve erzak stoklarının yapılması gerektiğini işaret etti. İşte beklenen kriz...

BÜYÜK KRİZ KAPIDA

Youtube platformu üzerinden tanınan ünlü ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, ağır bir kriz uyarısında bulundu. Erzak ve su stoklayın uyarısında bulunan Yardımcıoğlu, açıklamalarında nedenini paylaştı. Bu haftayı bile boş geçirmeyin diyerek açıklayan ekonomist, ABD Merkez Bankası'nın (FED) atabileceği adımın kalmadığını söyledi. Büyük bir krizin kapıda olduğunu söyleyerek anlattı.

c1ecafaa-1f21-e811-80dc-a0369f7d1d8e.jpg

ERZAK İŞİNİ HAFTAYA BIRAKMAYIN

ABD Merkez Bankası (FED) hakkında kritik açıklamalar yapan Yardımcıoğlu, "Öyle faizi indireyim de şöyle yapayım... Öyle bir şey yok! Bu büyük bir düzeltme değildir artık. Alelade düzeltme olduğunu en başta herkes düşündü, işte 2 haftadır şimdi düşecek, şimdi böyle oldu boğalar bilmem neler dediler. 2 - 3 haftadır ayı başlamıştır diye uyarılarda bulunuyoruz. Bu bir düzeltme değil bir çöküştür. Bu hafta itibariyle önümüzdeki haftaya bırakmadan evinizde eksik olanları alın, erzak stoklayın ve su stoklayın. Çok ağır bir kriz geliyor. Bu krizi tedarik zincirindeki kırılmalarla birlikte daha da derinleştirmek isteyecekler." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN