Dolar ve Euro'da hareket başladı! Yatırımcılar dört gözle bekliyor, 23 Ağustos 2024 güncel dolar ve euro fiyatları…

Dolar ve Euro'da hareket başladı! Yatırımcılar dört gözle bekliyor, 23 Ağustos 2024 güncel dolar ve euro fiyatları…

Yatırımcıları günlük dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda 23 Ağustos döviz kuru merak konusu oldu. İşte 23 Ağustos 2024 güncel dolar ve euro fiyatları…

Döviz kurlarında hareketli bir gün yaşanıyor. 23 Ağustos 2024 itibarıyla, Dolar/TL ve Euro/TL kuru önemli bir değişim gösterdi. Dolar/TL, güne 34 seviyesine yakın bir başlangıç yaptı ve 33,9635 TL'den işlem gördü. Euro/TL ise 37,80 TL civarında işlem görüyor.

yeni-proje-4.jpg

TL'NİN EĞER KAYBI DEVAM EDİYOR

Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı bu hafta yüzde 0,8, ay başından bu yana ise yüzde 2,4 seviyesine ulaştı. Bu durum, döviz piyasalarında dalgalı bir seyir izlenmesine neden oluyor.

yeni-proje-5.jpg

YATIRIMCILAR VE PİYASALAR MERKEZ BANKASI'NIN KARARLARINI BEKLİYOR

Bugün yurt içinde dikkatler saat 11.00'de açıklanacak temmuz ayı yabancı ziyaretçi sayısına çevrildi. Küresel piyasalarda ise ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın para politikası hakkındaki açıklamaları merakla bekleniyor. Yatırımcılar, eylül ayında bir faiz indirimi olup olmayacağına dair sinyalleri yakından takip ediyor.

Dün üç Fed yetkilisi, eylül ayında faiz indirimine gidilmesi gerektiğini belirtirken, bu süreçte yavaş ve sistematik bir yaklaşımı savundular. Ancak ABD ekonomisinin güçlü büyüme verileri, yatırımcıların eylülde 50 baz puanlık bir faiz indirimi ihtimalini düşürmesine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN