Bedelli askerlik için son gün 28 Haziran! Zamdan önce fırsatı kaçırmayın!

Bedelli askerlik için son gün 28 Haziran! Zamdan önce fırsatı kaçırmayın!

Temmuz ayı yaklaşırken bedelli askerlik fiyatlarına gelecek zamlar merak konusu oldu. Zam gelmeden önce yapmak isteyenler dikkat! Bedelli askerlik için son gün 28 Haziran! Zamlı ücreti ödemek istemeyenler için son fırsat...

Temmuz ayında artması beklenen bedelli askerlik ücretleri, bedelli askerlik yapma planı olanları endişelendirmeye başladı. Milli Savunma Bakanlığı, zamdan etkilenmek istemeyenler için son başvuru tarihini duyurdu.

SON TARİH 28 HAZİRAN

1 Temmuz'da bedelli askerlik ücreti artacak! Milli Savunma Bakanlığı, zamdan etkilenmemek için son başvuru tarihini 28 Haziran olarak açıkladı. Bedelli askerlik yapmak isteyenler acele etmeli.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik yapmak isteyenlere önemli bir hatırlatma yaptı. Mevcut bedel tutarından yararlanmak için son başvuru tarihi 28 Haziran! 1 Temmuz'dan itibaren bedelli askerlik ücreti memur maaş katsayısına göre artacak. Zamdan etkilenmemek için acele edin ve başvurunuzu hemen tamamlayın!

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN