Altın borcu olana saç baş yolduracak! Borcu düğünü olan elini çabuk tutsun: Rekor geliyor

Altın borcu olana saç baş yolduracak! Borcu düğünü olan elini çabuk tutsun: Rekor geliyor

Ünlü ekonomist uyardı! Altın daha da yükselecek! Altın borcu olana saç baş yolduracak, altın birikimi olana göbek attıracak tahmin! Borcu, düğünü olan elini çabuk tutsun...

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, son dönemde dikkat çeken Bitcoin yükselişi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yeşilada, ABD seçimleri ve özellikle Donald Trump'ın başkanlık ihtimali ile Bitcoin'in değer kazanacağına dair öngörülerde bulundu.

TRUMP’IN BAŞKANLIĞI VE BİTCOİN YÜKSELİŞİ

Yeşilada, Trump’ın başkan seçilmesi durumunda jeopolitik risklerin artacağını ve bunun Bitcoin gibi kripto varlıklara olan talebi artıracağını belirterek "Trump başkan olursa jeopolitik risklerin artmasıyla birlikte altının değer kazanabileceğini öngörüyoruz. Ayrıca, dolar endeksindeki yükseliş Türkiye'ye gelen dolar miktarını azaltabilir. Bu yıl olmasa da önümüzdeki yıl Merkez Bankası'nın döviz kurlarını kontrol etmesi daha zor olabilir" dedi.

Trump’ın kripto işlemlerinin denetimine karşı duruşunun, bu alandaki baskıları azaltacağını ve böylece kripto varlıkların daha geniş bir yatırımcı kitlesine yayılacağını vurgulayan Yeşilada, bu durumun Bitcoin’in değerini önemli ölçüde artırabileceğini ifade etti.

SUİKAST GİRİŞİMİ SONRASI BİTCOİN YÜKSELDİ

Geçtiğimiz dönemlerde Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından Bitcoin'in değeri 57 bin dolardan 65 bin dolara yükseldi. Ayrıca, Trump'ın desteklediği bir altcoinin değeri de 6 dolardan 10 dolara çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN