Ünlü ton balığı markası toplatılıyor! Kesinlikle yemeyin: İçerisinde cıva tespit edildi

Ünlü ton balığı markası toplatılıyor! Kesinlikle yemeyin: İçerisinde cıva tespit edildi

Salataların vazgeçilmezi olan ton balığında cıva tespit edildi. Ünlü ton balığı markası toplatılıyor! Türklerin en çok tercih ettiği markalardan, Türkçe duyuru yapıldı. Kesinlikle yemeyin, içerisinde cıva tespit edildi...

Almanya merkezli ton balığı üreticisi Interfood Lebensmittelgrosshandel GmbH, bir ton balığı üretim serisinde 'cıva' tespit edilmesi üzerine ürünlerini toplama kararı aldı. Firmanın geri çağırdığı ton balıklarının son kullanma tarihi 05.02.2024 olan 100 gramlık paketlerde satıldığı belirtildi.

ÜRÜNLERDE CIVA TESPİT EDİLDİ

Ünlü Ton Balığı Markası Ürünlerini Acil Geri Topluyor - Çan'ın Sesi Gazetesi

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ürünlerde tespit edilen cıva seviyesinin sağlık açısından risk oluşturabileceği vurgulandı. Bu nedenle, söz konusu ton balıklarının kesinlikle tüketilmemesi gerektiği ifade edildi.

Almanya'nın birçok bölgesinde satılan ve özellikle Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg gibi bölgelerde tercih edilen ton balığının geri çağrılmasıyla ilgili uyarının Türkçe olarak da yapıldığı belirtildi.

Geri çağrılan ürünün bilgileri şu şekilde:

- Ürün adı: BILLA GENUSSWELT TONNO A PINNE GIALLE AFFUMICATO
- Ürün birimi: 100 gr
- Son kullanma tarihi: 05/02/2024

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN