Netanyahu'nun ABD'de kaldığı otele 'tutuklayın' yazısı yansıtıldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresine hitap etmek üzere geldiği Washington'da kaldığı otelin duvarına lazerle "Savaş suçlusu Netanyahu'yu tutuklayın" yazısı yansıtıldı. Göstericiler, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etmek için otel önünde toplandı ve Filistin bayrakları salladı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Washington ziyaretinde kaldığı otelin duvarına lazerle "Savaş suçlusu Netanyahu'yu tutuklayın" yazısı yansıtıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, Netanyahu'nun ABD Kongresine hitap etmek için geldiği Washington'da, kaldığı otelin önünde yüzlerce gösterici toplandı.

Göstericiler, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti. Polis otelin önünde güvenlik önlemleri aldı ve bazı göstericiler Filistin bayrakları salladı.

Göstericiler, binaya yansıttıkları lazerle "Aranıyor. Savaş suçlusu Netanyahu'yu tutuklayın." çağrısında bulundu.

Netanyahu, bugün Kongreye hitap edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN