İskoçya lideri Yusuf, Gazze’deki kayınvalidesinin ‘son’ videosunu paylaştı: Bunları yapan insanların kalpleri nerede?

İsrail’in Filistin’e karşı şiddetli saldırıları günlerdir sürerken, İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf, Gazze’de mahsur kalan kayınvalidesi Elizabeth El-Nakla’nın videosunu paylaştı. Videoda bölgenin son durumunu gözyaşları içinde aktaran El-Nakla, “İnsanlık nerede? Bu çağda bunun olmasına izin veren insanların kalpleri nerede?” diye kaydetti.

Filistin ve İsrail arasındaki savaş yedinci gününde devam ederken, İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf, sosyal medya hesabından Gazze’de mahsur kalan kayınvalidesi Elizabeth El-Nakla’nın çektiği bir görüntüyü paylaştı.

‘HAMAS İLE HİÇBİR İLGİSİ YOK’

Başbakan Yusuf, paylaşımında “Bu Elizabeth El-Nakla. Kendisi benim kayınvalidem. İskoçya'dan emekli bir hemşire. Gazze'deki insanların büyük çoğunluğu gibi onun da Hamas ile hiçbir ilgisi yok. Kendisine Gazze'yi terk etmesi söylendi ancak nüfusun geri kalanı gibi o da gidecek hiçbir yeri olmadığı için kapana kısılmış durumda” şeklinde kaydetti.

yeni-proje-1-007.jpg
İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf

‘SON VİDEOM OLACAK’

Gözyaşları içinde bölge içindeki hareketliği aktaran Elizabeth El-Nakla, “Bu benim son videom olacak. Gazzeliler bizim bulunduğumuz yere doğru ilerliyor” ifadelerini kaydetti.

El-Nakla, “Bir milyon insan. Yemek yok. Su yok. Ve ayrılırken hala onları bombalıyorlar. Onları nereye alacağız? Benim düşüncem şu: Hastanedeki tüm bu insanlar tahliye edilemez. İnsanlık nerede? Bu çağda bunun olmasına izin veren insanların kalpleri nerede? Allah yardımcımız olsun” diye ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN