Gürcistan'da silahlı saldırı: 4 ölü bir yaralı

Gürcistan'da silahlı saldırı: 4 ölü bir yaralı

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e 20 kilometre uzaklıktaki Rustavi kentinde bir markette silahlı bir kişinin açtığı ateş sonucu dört kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Gürcistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bir şüphelinin başkent Tiflis'e yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Rustavi kentinde yer alan "İstanbul" isimli pazarda sabah saatlerinde bir silahlı saldırı düzenlediği belirtildi.
Açıklamada ayrıca hayatını kaybedenlerden birinin silahlı saldırganın amcası, yaralı kişinin de kuzeni olduğu belirtildi.

Saldırıda 4 kişinin yaşamını yitirdiği, yaralanan bir kişinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Saldırganın gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

DAHA ÖNCE DE BENZER SALDIRI OLMUŞTU

Ocak 2023'te de eski bir asker evinin balkonundan ateş açarak kendisi dâhil altı kişiyi öldürmüş ve beş kişiyi de yaralamış olsa da Gürcistan'da kitlesel silahlı saldırıların sıklıkla olmadığı biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN