Diyarbakır Çınar'daki bombalı saldırıda 2 kişi tutuklandı

Diyarbakır Çınar'daki bombalı saldırıda 2 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da Çınar Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen bombalı saldırıda gözaltına alınan iki kişi tutuklandı. Emniyet binası ve polis lojmanlarını hedef alan saldırıda 1 polis şehit olmuş, 5 sivil hayatını kaybetmişti.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 kişi sevk edildikleri Çınar Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevinde gönderildi. 2 kişiden 1'i saldırıyı gerçekleştirenlere yardım edip, patlamadan sonra ateş açanlardan biri olduğu gerekçesiyle diğeri ise ona yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Bebekler hayatını kaybetmişti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan Çınar Emniyet binası ve polis lojmanları olmak üzere bölgedeki birçok kamu binasına eş zamanlı olarak düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıyla bağlantısı olan iki kişi tutuklandı. Kanlı terör saldırısında yaşamını yitirenler arasında 5 aylık bebek ile 1 ve 5 yaşlarında iki çocuk bulunuyordu.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN