Daum'dan flaş Mario Gomez iddiası

Daum'dan flaş Mario Gomez iddiası

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'un eski teknik direktörü Christoph Daum, Beşiktaş'ın yıldızı Mario Gomez ile ilgili Siyah-Beyazlı taraftarları üzecek açıklamalar yaptı.​ ​Daum, 'Gomez, İngiltere'den ciddi teklifler alıyor. Bir çok kulüp onun peşinde. Beşiktaş'ta kalmayacak' dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Christoph Daum, Mario Gomez'in geleceğine dair öngörülerini paylaştı. Alman basınına bir röportaj veren deneyimli teknik adam, "Gomez, Beşiktaş'ta kalmayacak" ifadesini kullandı.

Milliyet'te yer alan habere göre; yıldız futbolcunun İngiliz ekiplerinin markajında olduğunu belirten Daum, "Bazı menajerler aracılığıyla benim duyduğum şey, İngiliz kulüpleri kendisini transfer etmek istiyor. Aldığı çok fazla teklif var, Beşiktaş'ta kalmayacak. İtalya'ya döneceğini de sanmıyorum. Yeni adresi başka bir rota olacak" dedi.

16-06/01/resimid_3012550.jpg

Sergilediği performansla Alman Milli Takımı'na seçilen oyuncunun oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktığına dikkat çeken Christoph Daum, "Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Birçok maçta tek başına galibiyeti getirdi. Türkiye'de gol kralı oldu. Tam bir kahraman oldu" ifadesini kullandı.

16-06/01/resimid_3092860.jpg

Mario Gomez bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 lig golüne imza attı. Alman yıldız böylelikle Beşiktaş'ın bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncusu oldu / FOTO: AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN