CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Terörü lanetliyorum

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Terörü lanetliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Paris'teki terör saldırıları hakkında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu: "Fransa halkının yaşadığı acıyı paylaşıyor, terörü lanetliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Paris'teki saldırılara ilişkin "Yakın zamanda terör sonucu yüzlerce canını kaybetmiş bir millet olarak Fransa halkının yaşadığı acıyı paylaşıyor, terörü lanetliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Paris'açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'nın başkenti Paris'teki saldırılara ilişkin açıklama yaptı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında Kılıçdaroğlu, terörü lanetlediğini belirterek "Yakın zamanda terör sonucu yüzlerce canını kaybetmiş bir millet olarak Fransa halkının yaşadığı acıyı paylaşıyor, terörü lanetliyorum" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN