Bursaspor'un Süper Lig'deki yenilgi serisi 5 maça çıktı

Bursaspor'un Süper Lig'deki yenilgi serisi 5 maça çıktı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında dün Osmanlıspor'a sahasında 4-0'lık skorla boyun eğerken, yenilgi serisini 5'e çıkardı.

Bursaspor sahasında Osmanlıspor'a 4-0'lık skorla boyun eğerken, üst üste 5'inci maçında da puan alamadı.

Sağlam gönderilmişti

Ligde henüz beraberliği bulunmayan yeşil-beyazlı takım, en son Medicana Sivasspor'u 1-0 yenmişti. Ardından, sahasında Beşiktaş'a 1-0, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Bursaspor, taraftarları önünde Kayserispor'a ise 2-1'lik skorla boyun eğmişti.

Bursaspor yönetimi, Kayserispor maçı sonrası Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırırken yerine göreve getirilen yardımcı antrenör Ersel Uzgur da kötü gidişe "dur" diyemedi.

Osmanlı'dan ağır darbe

Uzgur yönetiminde deplasmanda Galatasaray'a 3-0 yenilen "Yeşil Timsah", dün de Osmanlıspor karşısında varlık gösteremeyerek 4-0'lık mağlubiyetle taraftarlarını üzdü.

Bursaspor, bu sezonki 10 yenilginin 5'ini üst üste aldı.

BURSA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN