Osmanlıspor Bursa deplasmanında 4 farklı kazandı

Osmanlıspor Bursa deplasmanında 4 farklı kazandı

Bursaspor, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Osmanlıspor'a 4-0 yenildi ve üst üste 5. mağlubiyetini aldı. Osmanlıspor karşılaşmanın ilk 30 dakikasındaki etkili oyunuyla 3 farklı öne geçmişti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor, sahasında Osmanlıspor'a 4-0 mağlup oldu. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 13 ve 18. dakikada Ndiaye, 31. dakikada Rusescu, 84. dakikada da Umar kaydettti.

Bursa'ya evinde ağır darbe

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda 15. haftanın açılış maçında Osmanlıspor, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nın ev sahipliği yaptığı müsabakada Ankara temsilcisi, Yeşil-Beyazlı rakibini 4-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Osmanlı 30 dakikada fişi çekti

Mor-Beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 12'nci ve 18. dakikalarda Badou N'Diaye, 31'de Raul Rusescu ve 84'te Umar Aminu filelere yolladı. Bu skorla Osmanlı, puanını 18'e yükseltti. Sezonun 10. mağlubiyetine uğrayan Bursa ise 15 puanda kaldı.

Bursaspor 0 - Osmanlıspor 4

Topla Oynama %66/%34

Toplam Şut 13/10

İsabetli Şut 1/8

Başarılı Pas 427/192

Korner 3/3

Faul 17/20

Ofsayt 1/4

Maçtan dakikalar

12. dakikadaki Osmanlıspor atağında Musa Çağıran'ın pasıyla ceza sahasına giren Torje topa sert bir vuruş yaparken, kaleci Mert Günok, iki hamlede meşin yuvarlağa sahip oldu.

13. dakikada Osmanlıspor'un golü geldi. Musa Çağıran'ın pasında Ndiaye, ceza alanı içinde göğsüyle önüne aldığı topu sert bir vuruşla filelere gönderdi: 0-1.

17. dakikada gelişen Bursaspor atağında, Josue'nin ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta gitti.

18. dakikada Osmanlıspor bir gol daha buldu. Umar'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Ndiaye'nin şutunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-2.

21. dakikada Osmanlıspor önemli bir gol fırsatından faydalanamadı. Dany'in hatasında topu kapan Rusescu, sağ kanattan ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun çaprazdan sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Mert Günok'ta kaldı.

31. dakikada Osmanlıspor farkı 3'e çıkardı. Emre Taşdemir'in hatalı pasını iyi değerlendiren Rusescu, kaptığı topla ceza sahasına girdi. Rusescu, topu kaleci Mert Günok'un üzerinden filelere gönderdi: 0-3.

İlk yarı, Osmanlıspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN