Bursaspor yönetimi: İstifa etmek ihanet etmek demektir

Bursaspor yönetimi: İstifa etmek ihanet etmek demektir

Bursaspor Yönetim Kurulu Osmanlıspor karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrasında radikal kararlar alacağını duyurdu.

Bursaspor Yönetim Kurulu Osmanlıspor karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrasında bugün yaptığı olağanüstü yönetim kurulu toplantısında, 'göreve devam' kararı aldı.

Yönetim Kurulu imzalı olarak kulübün internet sitesinde yapılan duyuru şöyle:

"Yönetimi istifaya davet etmek demokratik bir tepkidir ama, kulübü temsil eden başkana, yönetime, hocaya veya oyuncuya hakaret etmek, küfretmek, kulübümüzü itibarsızlaştırmak ve kamuoyu nezdinde küçük düşürmek demektir.

İstifa ihanettir

Kulübü kongreye götürmek isteyenlere verilecek tek cevabımız şudur; Amaçlarınıza ulaşamayacaksınız. İstifa etmek, Bursaspor'a ihanet etmek demektir. Bursaspor'u, hem de şu kritik dönemde kongre sürecine sokmak, işleri zorlaştırmaktan başka bir anlam ifade etmeyecektir. Ayrıca aldığımız radikal kararları, en kısa sürede Bursaspor kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirir, saygılar sunarız."

Stoch ve Josue kadro dışı

Bursaspor Yönetim Kurulu'nun açıklamasının ardından resmi siteden bir bildiri daha yayınlandı ve iki ismin kadro dışı bırakıldığı belirtildi. 

Kamuoyuna Açıklama: Futbolcularımız Filipe Josue Soares Pesqueira ve Miroslav Stoch, yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN