Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı?

Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı?

Kanal D’de ekrana gelen Beyaz Show bu akşam canlı olarak yayınlanacak mı? Beyaz Show’un konukları kimler? Beyaz Show hakkında bütün bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu, Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programı yayınlanacak mı? Geçtiğimiz ay Beyaz Show'a telefonla bağlanan kadının terör propagandası yapması Beyaz'ı zor duruma sokmuştu. Bu olaydan sonra Beyaz Show'un artık yayınlanıp yayınlanmayacağı akıllarda soru işareti olarak kalmıştı. Kanal D yönetimi geçtiğimiz hafta yayınladığı bildiride, Beyaz Show'un 19 Şubat'ta devam edeceği söylenmişti.

19 Şubat Beyaz Show'un konukları kimler?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şovmen Ata Demirer, taverna kralı Cengiz Kurtoğlu, ünlü teknik direktör Şota Arveladze ve ünlü oyuncu Büşra Pekin konuk oluyor.

Beyaz Show fragman

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN