Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluk primleri belli oldu

Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluk primleri belli oldu

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, şampiyonluk primi olarak 100'er bin euro ödeyeceklerini duyurdu.

2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş Kulübü için kutlamalar başladı. Taraftarlar hem denizden hem karadan Vodafone Arena'ya çıkarma yaptılar. Kutlamalarda konuşan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, herkesin beklediği sorunun yanıtını verdi.

16-05/19/resimid_3143436.jpg

'100'ER BİN EURO...'

Albayrak, takımın tertemiz bir şampiyonluk kazandıklarını belirterek, "Şampiyonluk primi olarak futbolcularımıza 100'er bin euro vereceğiz" ifadelerini kullandı. 

KUPAYI DEMİRÖREN VERECEK

"Sütte leke var, bizim şampiyonluğumuzda leke yok" diyen Albayrak, ayrıca kupayı Yıldırım Demirören'in vereceğini belirtti.

Albayrak'ın tüm açıklamaları şöyle:

"Localar ve sponsorlar hariç 35 bin bilet satıldı. Hava karardıktan sonra dijital ışık oyunu yapacağız ve oyuncuları o ışık oyunuyla sahaya çağıracağız. Kupayı tahminen 21:00'e doğru alacağız. Yıldırım Demirören verecek. Şampiyonluk primi olarak futbolcularımıza 100'er bin euro vereceğiz. Her maçın kendi primi oldu. Derbilerin yüksek primi vardı. Verdiğimiz sözü de maçlar sonrası salı günü gerçekleştirdik."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN