Mario Gomez'in transferi için görüşmeler başladı

Mario Gomez'in transferi için görüşmeler başladı

Beşiktaş'tan ayrılıp, ayrılmayacağı merak konusu olan Mario Gomez İtalyan ekibinden görüşme talebinde bulundu. Yıldız futbolcunun siyah beyazlılardaki geleceği açısından büyük önem taşıyan buluşma için Fiorentina Kulübü de tarih verdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en önemli pay sahibi isimlerden olan ve Süper Lig'de gol krallığına ulaşan Mario Gomez, geleceğiyle ilgili ilk somut adımı attı. İtalyan La Repubblica gazetesinin haberine göre Alman yıldız, bonservisini elinde tutan Fiorentina kulübü ile konuyu görüşmek üzere bir toplantı ayarladı. Buna göre Gomez'in menajeri Uli Ferber ile İtalyan kulübünün sportif direktörü Daniele Prade'nin mayıs ayının son haftasında bir araya geleceği ifade edildi.

İtalyan ekibinin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya forması giyecek olan futbolcunun burada değer kazanmasını bekleyerek, daha çok para kazanacakları başka bir transfer politikasını uygulamaya geçirmeye niyetli olduklarına dikkat çekildi. Mario Gomez'in kulübe bonservisinin ücretsiz olarak verilmesi talebinde bulunduğu ancak bizzat kulüp sahibi Della Valle tarafından bu isteğin geri çevrildiği vurgulandı.

16-05/19/resimid_3012371.jpg

MENAJERİ KONUŞTU

Öte yandan Gomez'in menajeri Uli Ferber de yeni bir açıklama yaptı. Firenzeviola'ya konuşan Ferber, "Şu an için ne olacağını ben de bilmiyorum. Fiorentinalı yetkililerle bir toplantı ayarladık, oturup konuşacağız. Fiorentina'da kalma şansı var mı? derseniz, 'evet var' derim. Bu kulüple hala bir yıllık kontratı olduğunu ve buna saygı duyulması gerektiğini unutmamak gerekir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN