Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Benfica 1 - 1 berabere kaldı - Son dakika spor haberleri

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Benfica 1 - 1 berabere kaldı - Son dakika spor haberleri

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica ekibi ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla 1 - 1 berabere kaldı.

Estadio da Luz Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Benfica'nın golünü 12. dakikada Cervi atarken, Beşiktaş'ın golünü 90+3. dakikada Benfica'dan kiralık olarak gelen Talisca kaydetti.

Bu sonucun ardından Benfica ve Beşiktaş sahadan 1'er puanla ayrıldı.

TALİSCA'DAN BAYRAM HEDİYESİ

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında Benfica'ya konuk oldu. Devreyi 1-0 yenik kapatan kartal, 90+3'te rakibinden kiraladığı Talisca'nın frikikten attığı golle bir puanı kaptı ve taraftarına bayram hediyesi verdi.

İLK TEHLİKE 30'DA

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Beşiktaş, ilk maçında zorlu Benfica deplasmanında rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve çok önemli 1 puan aldı. Siyah-Beyazlı ekip mücadeleye atak ve istekli başlasa da golü bulan taraf ev sahibi ekip oldu. 12. dakikada Lisandro Lopez'in uzun pasında Marcelo'nun hamle yapamadığı topu sol çaprazda alan Salvio'nun son çizgiye inmeden sert ortasında, kaleci Tolga Zengin'in çeldiği meşin yuvarlağa Cervi hamle yaptı. Tosic'ten önce pozisyona giren Cervi, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra savunmada daha dikkatli olan siyah-beyazlı takım, hücumda ise çoğalamayınca pozisyon bulmakta zorlandı. Siyah-Beyazlılar'ın en ciddi gol tehlikesi 30'da gelirken Quaresma'nın kullandığı serbest vuruita kaleci Ederson, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GOL FRİKİKTEN 

Ev sahibi avantajını iyi kullanan ve karşılaşmanın ilk bölümünde 1-0 öne geçen Benfica ise zaman zaman hücumda etkili olmasına rağmen sonuca gidemedi. 45+1'de Horta'nın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Tolga topu kornere tokatladı, devre 1-0 sona erdi.
Beşiktaş'ta ikinci yarıda, Benfica'dan kiralanan Talisca orta sahaya hareket getirirken Siyah-Beyazlılar ilk ciddi ataklarını 72. dakikada gerçekleştirdi ancak savunmanın arkasına sarkan Quaresman kaleciyle karşı karşıya durumda topu ayağından açtı. İki dakika sonra Cenk yakın mesafeden topu auta gönderdi. 85'te Qauresma'nın hatasında Guedes Tolga'yla karşı karşıya kaldı, tecrübeli kaleci gole izin vermedi. 90+1'de Atiba'nın kafa vuruşunu kaleci çok iyi çıkarırken 90+3'te Talisca serbest vuruştan nefis bir golle Kartal'a 1 puanı getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN