Talisca'ya kapılar kapandı: Artık geriye dönemez!

Talisca'ya kapılar kapandı: Artık geriye dönemez!

Benfica karşısında Beşiktaş'ın uzatma dakikalarında golünü atan Talisca hakkında, Record gazetesi muhabiri Pedro Ponte'den iddialı açıklama geldi.

Beşiktaş'a Benfica karşısında altın değerinde bir puan kazandıran Talisca, gecenin kahramanı oldu. Uzatma dakikalarında attığı frikik golüyle Kırmızı-Beyazlıları üzen genç yıldız, Portekizli taraftarlara da Şampiyonlar Ligi'nde unutamayacakları bir gece yaşattı.

Estadio da Luz Stadı'nda karşılaşmayı takip eden Record gazetesi muhabiri Pedro Ponte, dün gece yaşananları ve Benfica camiasının oyuncuya olan tavrını anlattı. Portekizli gazeteci şunları söyledi:

TALISCA'YI YUHALADILAR

"Talisca oyuna ilk girdiğinde bazı taraftarlar kendisini alkışladı, bazılarıysa ıslıkladı. Ancak maçtan sonra manzara tamamen farklıydı. Kendisine yoğun bir tepki oldu. Attığı gol sonrası aşırı sevinci ve yaptığı hareketler Benfica taraftarını çileden çıkardı. Tribünler kendisini yuhalamaya başladı.

Ayrıca karşılaşmanın ardından verdiği TV röportajında kullandığı ifadeler de camianın tepkisini çekti. Benfica tarafından parasının ödenmediğini söyleyerek kulübü eleştirmesi öfke yarattı.

Zaten transfer sürecinde Lizbon'dan ayrılmadan önce yaptığı konuşmadaki sözleri de tepkiye neden olmuştu. Dün gece yaşananlarla birlikte, tüm bunların ardından artık Benfica'ya geri dönmesi imkânsız."

SATIN ALMA OPSİYONU 25 MİLYON EURO

Siyah-Beyazlılar Brezilyalı futbolcuyu sezon başında 1+1 yıllık kadrosuna kattı. Beşiktaş, Benfica'ya bir yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon euro öderken, oyuncunun satın alma opsiyonu ise 25 milyon euro olarak belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN