Şenol Güneş'ten son dakika Tolga Zengin kararı!

Şenol Güneş'ten son dakika Tolga Zengin kararı!

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne Benfica beraberliği ile başlayan Beşiktaş, gözünü Süper Lig'e çevirdi. Pazar günü Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş, Ege deplasmanında takımını farklı bir kadro tercihiyle sahaya sürmeye hazırlanırken kalede Tolga Zengin'in yerine Fabri'ye forma verecek.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Beşiktaş, 4. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde salı akşamı oynanan Benfica maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden başlayan Siyah-Beyazlılar'da Oğuzhan Özyakup'un durumu belirsizliğini koruyor. Portekiz'de oynanan mücadelede ayak bileğinden sakatlanan genç oyuncunun durumu maç günü netleşecek.

KALEYE TOLGA'NIN YERİNE FABRI

3 gün ara ile oynanan Kardemir Karabükspor ve Benfica maçlarında farklı kadroları sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, Ege deplasmanında da değişikliğe gitmeyi planlıyor. Salı akşamı kaleyi Tolga'ya emanet eden Şenol Güneş, Akhisar maçında yeniden Fabri'ye şans verecek.

16-09/15/resimid_4341583.jpg

NTV Spor'da yer alan habere göre; savunmada Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Caner'in oynaması beklenirken, orta saha 3'lüsü Hutchinson, Tolgay ve Talisca'dan oluşabilir. Hücum hattında ise Karabükspor'a karşı olduğu gibi Ömer Şişmanoğlu, Olcay ve Cenk Tosun'un 11'de yer almaları sürpriz olmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN