Beşiktaş kulüpler arasında hem en az zararı açıkladı

Beşiktaş kulüpler arasında hem en az zararı açıkladı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerinin zararları azaldı. Üç büyükler arasında zararını en aza indiren kulüp ise son şampiyon Beşiktaş oldu.

Fernerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerinin zararında azalma yaşandı. Üç büyük kulübün 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 döneminde 400 milyon lirayı aşan toplam zararı, 2016’da 255 milyon liranın altına geriledi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015  döneminde 131 milyon 979 bin 330  lira olan zararını bu yıl 58 milyon 663 bin 366 liraya düşürdü.

116.5 MİLYON LİRA ZARAR

Beşiktaş Futbol Yatırımları hem en az zarar açıklayan hem de yüzde 55 ile zararını en fazla azaltan kulüp şirketi oldu. Bu zararın azalmasında kulübün UEFA’dan aldığı ceza doğrultusunda transfer politikasını değiştirmesi etkili oldu. 2016’da en fazla zararı ise Fenerbahçe Futbol AŞ açıkladı. Şirketin 1 Haziran 2014-31 Mayıs 2015 döneminde 181 milyon 192 bin 270  lira olan zararı, yüzde 35 azalışla, 2016’da 116 milyon 529 bin 632  liraya geriledi. Galatasaray Sportif AŞ ise  yüzde 9 ile zararını en az azaltan kulüp şirketi oldu. Şirketin bu yılki zararı 79.6 milyon liraya düştü.

VODAFONE’DAN BÜYÜK İKRAMİYE

Vodafone’un faturasız hat sahipleri için düzenlediği geleneksel çekiliş kampanyasının sonuçları açıklandı. Kampanyanın hediyesi olan BMW marka otomobili, Mersin’de ikamet eden Saadet Uruç’un oldu.

Vodafone’un faturasız hat sahibi aboneleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası sonuçlandı. 15 Mart - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında hatlarına TL yükleyen Vodafone Faturasız aboneleri, çekilişle 1 adet BMW 118i otomobil, 100 adet iPhone 6s akıllı telefonun sahibi oldu. Kampanyanın büyük ikramiyesi olan otomobili Mersin ilinde ikamet eden Vodafone Faturasız hat sahibi Saadet Uruç kazandı.

FIRSATLAR SÜRECEK

Müşterilerine her daim yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, aracı teslim ederken şunları söyledi: “Abonelerimize kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Vodafone Faturasız hat sahibi abonelerimize yaptıkları her yüklemede hediye kazandıran bir kampanya düzenledik ve bir abonemizi daha otomobil sahibi yaptık. Bu vesileyle çekilişimizin büyük ikramiyesi otomobilin sahibi olan abonemiz Saadet Uruç’u kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN