Başkan Obama Washington'da kalmaya devam edeceek

Başkan Obama Washington'da kalmaya devam edeceek

Cumhuriyetçiler ve Demokratlar Kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimleri için adaylarını belirlemeye çalışırken, mevcut başkan Obama görev süresinden sonraki hayatını yavaş yavaş şekillendiriyor. Barack Obama, ailesinin başkent Washington'u terketmeyeceğini söyledi.

ABD Başkanı Obama 1913-1921 yıllarında görevde bulunan Woodrow Wilson'dan sonra başkanlığı bitince Washington'ı terk etmeyecek ilk başkan olacak. Reuters'ın haberine göre, Milwaukee eyaletine düzenlediği ziyaret sırasında yemek yediği bir restoranda sohbet ederken geleceğe yönelik planlarını paylaşan Obama, küçük kızı Sasha'nın devam ettiği okulu bitirmesi için birkaç yıl daha başkentte yaşamak zorunda kalacaklarını söyledi. ABD Başkanı, "Ortaokuldaki bir öğrenciyi başka bir okula almak onun için oldukça zor" dedi. Obama, bunun dışında başkanlık sonrası planları sorulduğunda ise henüz bunları düşünmediklerini dile getirdi. Obama ailesinin büyük kızı Malia ise bu yıl üniversiteye başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN