Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral: Volkan Babacan gidebilir

Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral: Volkan Babacan gidebilir

Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takımın kalesini koruyan Volkan Babacan hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili konuştu.

Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takımın kalesini koruyan Volkan Babacan hakkındaki transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Volkan Babacan’la ilgili hiçbir gelişme yok. Fransa’dan döndü ve tatile çıktı. Ne Volkan ile ne de menaceriyle konuşmadık ama kulübe ulaşan bir talep yok” diyen Saral, şöyle devam etti:

“Abdullah Avcı her zaman gençlere büyük önem veren bir isim. Bu nedenle gidecek her oyuncunun yerini yetenekli genç futbolcularla doldurmayı planlıyoruz. Beklediğimiz teklif gelmesi halinde her oyuncumuzun önünü açarız. Volkan Babacan da bunlardan biri.”

‘GİDEN OLURSA ALIRIZ’

“5 transfer yaptık. ’Transferi kapattık’ diyebiliriz ancak gidecekler olursa yeni bir girişimde bulunabiliriz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN