Avrupa kupalarına kalan Konyaspor'dan iki transfer bombası

Avrupa kupalarına kalan Konyaspor'dan iki transfer bombası

Süper Lig'deki muhteşem performansın ardından Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Konyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Şan, 'Çalışmalarımızı sürdürdüğümüz 3 yabancı futbolcunun bonservis bedeli için yaklaşık 1 milyon euro vereceğiz' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un kulüp başkanı Ahmet Şan, çalışmalarını sürdürdükleri 3 yabancı futbolcunun bonservis bedeli için yaklaşık 1 milyon euro vereceklerini söyledi.

Şan, bir otelde düzenlenen değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

16-06/03/fft2mm6766791.jpg

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan / FOTO: Sosyal Medya

Geçen sezon kiralık olarak kadroda bulunan Samuel Holmen'e tekliflerini ilettiklerini aktaran Şan, şöyle konuştu:

"Görüşmeler sürüyor. Holmen ile anlaşma sağlamak üzereyiz. Pilot takımımız Anadolu Selçukspor'dan Can Demir Aktav ile profesyonel sözleşme imzaladık. Aatif Chahechouhe bize önerildi ancak çok yüksek maliyetli bir isim. Bizzat başkan Mecnun Otyakmaz ile görüştüm. Sivasspor, Chahechouhe için 4 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Aynı şekilde Kasımpaşa'nın futbolcusu Oscar Scarione'nin de bonservis bedeli yok ama yıllık ödenecek ücreti yüksek. Çalışmalarımızı sürdürdüğümüz 3 yabancı futbolcunun bonservis bedeli için yaklaşık 1 milyon euro vereceğiz. Bu rakamın üstüne çıkmayı düşünmüyoruz."

16-06/03/1148385_6e90b31adde172490b685a4779c527d0.jpg

Sivassporlu Aatif Chahechouhe bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti / FOTO: Sosyal Medya

Süper Lig'in yeni ekibi Kardemir Karabükspor'un geçen sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Abdou Razack Traore'ye karşılık savunma oyuncusu Can Demir Aktav'ı istediğini bildiren Şan, "Traore takımda kalmak istiyor. Traore için bekleyeceğiz. Can Demir Aktav'ı vermeyi düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

16-06/03/oscar_scarione_konustu_besiktas_h10314_0a14e.jpg

Oscar Scarione Kasımpaşa'da forma giyiyor / FOTO: Sosyal Medya

'RÜYA GİBİ BİR SEZONU TAMAMLADIK'

Ahmet Şan, 2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı yaşadıklarını dile getirdi.

Rekorlarla dolu bir sezonu geride bıraktıklarını hatırlatan Şan, "Tarihimizde ilk defa UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını kazandık. Rüya gibi sezonu alnımızın akıyla tamamladık. Futbolda dün ve bugün olmuyor. Yarına bakmak lazım. Bu başarının kalıcı olması ve üstüne koyarak, daha da artırmamız gerekiyor. Başta eski Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm mülki amir, basın ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

KONYA / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN