Arda Turan ‘Demokrasi Nöbeti’ne katıldı

Arda Turan ‘Demokrasi Nöbeti’ne katıldı

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye’nin pek çok ilinde vatandaşlar sokağa döküldü, ve demokrasi nöbetine devam ederken, milli futbolcu Arda Turan da oradaydı.

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye’nin pek çok ilinde vatandaşlar sokağa döküldü, ve demokrasi nöbetine devam etti. Onbinlerce insanın katıldığı demokrasi yürüyüşüne ünlü isimler de katıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KISIKLI'DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki evinin önünde demokrasi nöbetine Kulüpler Birliği Başkanı Göksal Gümüşdağ, Acun Ilıcalı, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Fettah Can, Hakan Ural, Hadise ve Murat Yıldırım da katıldı.

'CUMHURBAŞKANIMIZLA DEMOKRASİYİ YAŞATACAĞIZ'

Arda Turan halka yaptığı konuşmada; "Birlik olacağız, beraber olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile bu demokrasiyi yaşatacağız. Bu bayrağı dalgalandırıyorsak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

16-07/22/ardaturan-2.jpgArda Turan'ın Demokrasi Nöbeti'nden paylaştığı kare / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

16-07/22/945608254.jpg
Arda Turan ve Acun Ilıcalı Demokrasi Nöbeti'nde birlikte yer aldı.

Ünlü isimlerle bir araya gelen vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN