93 futbolcu birden milli takıma çağrıldı!

93 futbolcu birden milli takıma çağrıldı!

2018 Dünya Kupası'na katılma mücadelesi veren Bolivya Milli Takımı'nda teknik direktör Angel Guillermo Hoyos, 93 futbolcuyu aday kadroya davet etti.

Bolivya Milli Takımı Teknik Direktörü Angel Guillermo Hoyos, 2018 Dünya Kupası eleme maçı aday kadrosuna 93 kişiyi birden çağırarak ilginç bir karara imza attı. Bunlardan 7’sinin kaleci olması ise dikkat çekti.

5 Ağustos'ta görevine başlayan Arjantinli teknik adam daha önce, Bolivya'nın en üst düzey futbol ligi takımlarından Oriente Petrolero'yu çalıştırıyordu.

İşte o milli takım kadrosu:

16-08/19/1471632506-bf22b5.jpg

2018 Dünya Kupası'nda yer almak için Güney Amerika elemelerinde mücadele veren Bolivya, 6 maç sonunda, 10 takımlı grupta 9. sırada yer alıyor. Kırmızı-Sarı-Yeşilli takım sadece 1 galibiyet alabilirken 5 kez mağlup oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN