18.08.2016 Galatasaray transfer gündemi - Eto'o transferi rafa kalktı

18.08.2016 Galatasaray transfer gündemi - Eto'o transferi rafa kalktı

Galatasaray teknik direktörü Riekerink Eto'o transferini veto etti. Transfer döneminin bitimine az bir süre kaldı. Dursun Özbek "2 veya 3 oyuncu almak istiyoruz" dedi. 18 Ağustos Galatasaray transfer haberlerini yazımızda bulabilirsiniz. İşte Galatasaray transfer gündemi...

Transfer döneminin bitimine az kala Galatasaray gaza bastı. Başkan Dursun Özbek transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan kadromuza 2 ya da 3 oyuncu katmak istediklerini belirtti. Josue aslan mı oluyor? Rieekerink sistemine uymadığı gerekçesiyle Eto'o transferini veto etti. 18.06.2016 Galatasaray haberleri ve Galatasaray transfer gündemi detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz.

WERDER BREMEN'E KAPTIRDI

Kopenhag altyapısından yetişip 2009 yılında A takıma çıkan Delaney, henüz 24 yaşında olmasına rağmen istikrarı ve liderliği sayesinde takımın kaptanlığına kadar yükselmişti. Jan Olde Riekerink'in yönetime verdiği listenin en başlarındaki oyuncu için temaslar yapılmış ancak sonuç alınamamıştı.

16-08/18/1867639_w1.jpg

Galatasaray'ın ön libero bölgesi için transfer etmek istediği 24 yaşındaki Thomas Delaney, Bundesliga ekibi Werder Bremen ile sözleşme imzaladı.Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Danimarkalı orta saha oyuncusu Delaney, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren Werder Bremen forması giyecek. Transferi resmi sosyal medya hesaplarından duyuran Alman kulübü, sözleşmenin süresi ya da oyuncunun kazanacağı ücretle ilgili bir açıklama yapmadı.

Son transfer dedikolularına göre Fellaini veya Diarra transferi bitecek. Galatasaray yönetileri bu iki oyuncu için girişimlere başladığı duyuldu.


JOSUE ASLAN MI OLUYOR?

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Josue'nin sezon sonuna kadar kiralanması için kulübü Porto ile anlaşmaya varıldı.

Josué Pesqueira 1990 yılında Ermesinde, Porto District'de doğdu. Josué 9 yaşında ise ülkenin en büyük akademisi olan F.C. Porto'nun akademisine katıldı. İki yıl farklı takımlarda kiralık olarak başarılı sezonlar geçirdi. S.C. Covilhã ve F.C. Penafiel gibi 2.lig takımlarında kiralık oynayan Josue, daha sonra ise Hollanda takımı VVV-Venlo'da forma giydi.

16-08/18/josuenin-menajeri-portoyu-ikna-etmek-yeterli-olmayabilir.jpg

2011 yazında ise Porto ile sadece 2 maça çıkan Josué, Porto tarafından serbest bırakıldı. Bu gelişmelerin ardından F.C. Paços de Ferreira ile sözleşme imzaladı. İlk resmi maçına 17 Eylül günü çıkan Josue, 0-1 kaybedilen C.D. Nacional maçında 90 dakika forma giydi. 2012-13 sezonunda 23 maça çıkan Josue, bu maçların 18 tanesine ilk 11'de başlarken kulüp ligi ilk 3'de bitirdi ve 2013-14 sezonu öncesinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandı. Josue aynı zamanda turnuvanın en iyi gelişim kaydeden genç oyuncusu seçildi.

Porto Kulübüne kiralama bedeli ödenmeyeceği, oyuncuya ise 800 bin avro civarında ücret verileceği belirtilirken, Josue'nin bir kaç gün içinde İstanbul'da olmasının beklendiği vurgulandı.

GENÇ KALECİ KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü, futbol takımı kadrosunda bulunan 22 yaşındaki kaleci Muhammed Alperen Uysal'ın Çaykur Rizespor'a transferinin gerçekleştiğini açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Muhammed Alperen Uysal'ın transferi konusunda Çaykur Rizespor ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Çaykur Rizespor, şirketimize herhangi bir bedel ödemeyecektir. Bununla beraber Çaykur Rizespor'un futbolcuyu üçüncü bir kulübe transfer etmesi halinde, transfer bedelinin yüzde 50'si şirketimize ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

DZEMAİLİ'YE İTALYA YOLU

Galatasaray' pek fazla forma şansı bulamayan Dzemaili resmen Bologna'ya transfer oldu.

Galatasaray Kulübü’nün Blerim Dzemaili’nin transferi ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcularımızdan Blerim Dzemaili’nin transferi konusunda Bologna FC 1909 SpA (Bologna) Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Bologna Kulübü şirketimize 1 milyon 300 bin Euro net bonservis bedeli ödeyecektir."

 BAŞKAN KONUŞTU

Sezona Turkcell Süper Kupa'daki Beşiktaş derbisiyle başladıklarını hatırlatan Özbek, "Sezon yeni başlıyor ve ilk ciddi karşılaşmamız Beşiktaş ile oldu. Sporcularımızın bir kısmı takıma yeni katıldı. Bazı yerlerde aksamalar gözükse de uzun vadede sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Birlikte oynama alışkanlığı geliştikçe, bu durum düzelecektir. Yapılan nokta transferler yerine oturacaktır. Bazı eksiklerimizi görüyoruz ve transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Dursun Özbek, 2 veya 3 oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarını açıklayarak, "Göndermek istediğimiz oyuncularımız da var. Finansal dengeyi sağlıklı tutmak çok önemli. Galatasaray'ı daha güçlü hale getirmek için yapacağımız transferler olacak. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların gitmesiyle de alakalı. Kontratlarının feshedilebilmesi, bizim de önümüzü açacaktır" derken, Fransa'nın Marsilya Kulübü'nden Lassana Diarra'nın isminin gündemde olmasıyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN