Banksy bu kez budanmış ağaca hayat verdi

Banksy bu kez budanmış ağaca hayat verdi

Gizemli sokak sanatçısı Bansky’nin Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park bölgesinde ortaya çıkan eserine yapılan yorumlarda sanatçının çevresel bir mesaj vermeye çalıştığı görüşü öne çıktı.

Dünyaca meşhur gizemli İngiliz sokak sanatçısı Banksy yaptığı son eserini Instagram hesabından doğruladı. Banksy’nin Londra’nın kuzeyindeki Finsbury Park bölgesinde ortaya çıkan çalışmanın kendisine ait olduğunu teyit etmesinin ardından eser ziyaretçi akınına uğradı.

Banksy’nin çalışması, yoksul ve işçi sınıfından ailelerin yaşadığı ve belediye tarafından yönetilen bir konut bloğu olan Christie Court’un yanıbaşındaki bir duvarda göründü. Bu kez boş duvara gelişigüzel fışkırtılmış gibi duran yeşil bir boya püskürten sanatçının çalışması, uzaktan bakıldığında önünde yükselen budanmış ağacın yaprakları gibi görülüyor. Duvarda sol alt köşede ise elinde ilaçlama makinesi gibi görünen bir tüp tutan bir kişinin resmi yer alıyor.

Eserin fotoğraflarının Pazar akşam saatlerine doğru sosyal medyada paylaşılmaya başlanmasının ardından, eserin Banksy’ye ait olup olmadığı tartışmaları başlamıştı. Sanatçı resmi yaptığı yerin öncesini ve sonrasını gösteren fotoğrafları, 18 Mart pazartesi günü şahsi Instagram hesabından paylaştı. Esere yapılan yorumlarda sanatçının çevresel bir mesaj vermeye çalıştığı görüşü öne çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN