Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor...

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, yeni hocasını Almanya'da buldu. Kartal'ın resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Cumartesi akşamı Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe'nin konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlama kararı alan siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü belli oldu. Kartal'ın resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ın yeni hocası büyük oranda belli oldu. Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'un teknik heyetine katılan Nuri Şahin ile masaya oturdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Süzgün, genç teknik adamın Beşiktaş'a imza atmaya sıcak baktığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Beşiktaş’ta Hasan Arat, Nuri Şahin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki taraf yeni sezonla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Nuri Şahin, Dortmund kapısının kendisine hep açık olduğunun farkında. Terzic’in devam edeceği bir senaryoda Nuri hocanın Beşiktaş’a sıcak bakabileceğini düşünüyorum.

Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat ve yöneticiler hem teknik direktör hem de oyuncu transferleri için oyuncu havuzundaki isimlerle fikir alışverişinde bulunuyor. Görüşülen, temas kurulan her isim gelecek diye bir şey yok. Listede Nuri Şahin dışında düşünülen başka teknik adamlar da var. Onlarla ilgili de gelişme olursa haberleştirmeye çalışırız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN