2023 AÖL yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri

2023 AÖL yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri

Açıköğretim Lise sınavları tüm hızıyla devam ederken 3.dönem yeni kayıt işlemleri için araştırmalar başladı. MEB üzerinden yayımlanan duyuruyla yeni kayıt işlemlerinin tarihi merak konusu oldu. 2023 3.dönem kayıt yenileme tarihi ve nasıl yapılacağına dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kayıt yenileme işlemlerine dair takvim yayınlanırken AÖL için kayıt işlemlerinin başladığı duyuruldu. 3.dönem yeni kayıt işlemi nasıl yapılır? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve tüm detaylar...

AÖL 3.DÖNEM KAYIT YENİLEME

MEB tarafından yapılan duyuru üzerine 3. dönem kayıtlarının başladığı bilgisi verilirken yeni kayıt işlemleri 11 Nisan 2023 tarihinde başladığı bildirildi. Banka hesapları ise 22 Haziran 2023 tarihinde kapanacağı belirtildi.

AÖL KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem için kayıt başvuruları başlarken resmi internet sayfası üzerinden tarih bilgileri verildi. Başvurular il ve ilçelerde bulunan halk eğitim merkez müdürlüklerinden gerçekleşir. TC Kimlik numarası ile Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankasına sınav katılımlarıyla beraber ücretlerin ödemesi yapılır.

2023 3.döne aöl kayıt yeileme

KAYIT YENİLEME TARİHİ

MEB tarafından yayınlanan kılavuz üzerinden kayıt yenileme işlemlerinin takvimi beli oldu. 16 Mayıs 2023 tarihiye 23 Haziran arasında devam edecektir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN