Öğrencilere bayram harçlığı piyangosu çıktı! Cumhurbaşkanı jesti geliyor: Üniversite öğrencileri dikkat!

Öğrencilere bayram harçlığı piyangosu çıktı! Cumhurbaşkanı jesti geliyor: Üniversite öğrencileri dikkat!

Yaklaşan bayram sebebiyle, gündemin önemli konularından biri olan bayram harçlığı konusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 yılında bayram harçlığı kimlere verileceği konusu da bu çerçevede değerlendirilmektedir. İşte kimler bayram harçlığı alabilecek? Detaylar haberimizde...

Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı başvuruları ve ödemeleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin sayısı artmaktadır. Özellikle öğrenci bayram harçlığı konusu büyük ilgi görmektedir. Bu kapsamda, kimlere bayram harçlığı verileceği ve başvuruların nasıl yapılabileceği önemli soru işaretleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca, bayram harçlığı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı da Ramazan Bayramına az bir zaman kala merak edilen bir başka konudur. Bu konularda detaylı bilgiye sahip olmak için aşağıdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

ÖĞRENCİLERE BAYRAM HARÇLIĞI VERİLECEK Mİ? NE ZAMAN VERİLECEK?

ödeme

Öğrenci bayram harçlığı konusuyla ilgili son gelişmeleri aktarmak gerekirse, öngörülen miktarın 1000 TL civarında olduğu biliniyor. Öğrencilere bayram harçlığı verilip verilmeyeceği ise henüz netleşmemiş durumda. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, öğrencilere bayram harçlığı tarihi açıklandı. Öğrencilerin merakla beklediği ödeme tarihi hakkındaki ayrıntılar netleştiğinde duyuru yapılacak.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

ikramiye

Bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri hakkında çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre belirlenmiş durumda. Emekli bayram ikramiyesinin miktarı ise AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiği ifade edilmiştir. Bu artışla birlikte, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin TL ödeme yapılacak ve toplamda 4 bin TL harcama yapılacak. İkramiyelerin ödeme tarihleri hakkındaki detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN