Demet Akalın ve Zuhal Topal'ın 10 yıllık küslüğünün nedeni ortaya çıktı! Yıllardır bu yüzden konuşmuyorlarmış

Demet Akalın ve Zuhal Topal'ın 10 yıllık küslüğünün nedeni ortaya çıktı! Yıllardır bu yüzden konuşmuyorlarmış

Magazin dünyası bu itirafla çalkalanıyor. Şarkılarıyla gönülleri çalan Demet Akalın, Gel Konuşalım programında Zuhal Topal ile 10 senedir küs olduğunu itiraf etti. Peki ikili neden küs? Merak edilen soru sonunda yanıt buldu. Yıllardır bu yüzden konuşmuyorlarmış! İşte Demet Akalın'dan ağızları açık bırakan itiraf...

Ünlü popçu Demet Akalın Jess Molho ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Akalın, Zuhal Topal ile 10 senedir konuşmadıklarını açıkladı. Peki bu ikili neden küs? Demet Akalın ilk kez açıkladı.

ÜNLÜ POPÇUDAN ÇARPICI İTİRAF! 10 YILDIR KÜSLERMİŞ

Bir dönem aralarından su sızmayan Demet Akalın ve Zuhal Topal arasında bilinmeyen bir gerginlik oluştu. 10 yıldır küs olduklarını itiraf eden Akalın, "Zuhal Topal da konuşmuyor benimle 10 senedir... Biz baya çok iyiydik 4-5 aile görüşüyoruz falan. Yine bir konser zamanı gazeteciler ile konuşurken..." dedi. Bu açıklama sonrası gözler Zuhal Topal'a çevrildi.

yeni-proje-2024-04-27t160752-501.jpg

CANLI YAYINDA TEK TEK ANLATTI... MEĞER NEDENİ BUYMUŞ

Demet Akalın, Zuhal Topal ile arasında geçen gerginliği şu sözlerle anlattı:

"Zuhal Topal da konuşmuyor benimle 10 senedir... Biz baya çok iyiydik 4-5 aile görüşüyoruz falan. Yine bir konser zamanı gazeteciler ile konuşurken 'Zuhal de hamile' dedim. 'Vay efendim daha annemlere bile söylemeden söylersin' falan... Özür diledim.

yeni-proje-2024-04-27t160722-945.jpg

Şimdi gördüğünde iftarda 'merhaba' demedi Allah'ın selamı... Bir kere cenazede selam verdim 'merhaba' dedim havada kaldı. Bir daha asla tövbe"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN