Demet Akalın'ın son hali hayrete düşürmüştü! 11 kiloyu bakın nasıl vermiş: Programda itiraf etti

Demet Akalın'ın son hali hayrete düşürmüştü! 11 kiloyu bakın nasıl vermiş: Programda itiraf etti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın son halini görenler hayrete düşmüştü! Bakın o 11 kiloyu nasıl vermiş! Programda itiraf etti...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8 ekranlarında sunduğu Gel Konuşalım programıyla gündeme gelirken, verdiği kilolarla da dikkatleri üzerine çekti. Bayram tatilinde yaşadığı kilo kaybıyla ilgili konuşan Akalın, kilo vermek için bir mide ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

DEMET AKALIN VERDİĞİ 11 KİLONUN SIRRINI AÇIKLADI

Demet Akalın ve Jess'i Şok Eden Olaylar | Demet ve Jess'le Gel Konuşalım

Akalın, verdiği röportajda, "Bayramda sırf kilo vermek için çalışmadım. 11 kilo verdim. Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 11 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek" ifadelerini kullandı. Ancak, bu operasyonun detaylarını paylaşmak istemeyen Akalın, doktorunun önerisiyle ismini vermekten kaçındı.

Şarkıcı, liposuction yaptırdığını da itiraf ederek, "Doktorum 6 kilo yağ aldı, diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN