El ve bilek sakatlıkları bu tarihte çok sık yaşanacak! Astrolog Dinçer Güner yeni ayın etkilerini tek tek anlattı

El ve bilek sakatlıkları bu tarihte çok sık yaşanacak! Astrolog Dinçer Güner yeni ayın etkilerini tek tek anlattı

Yeni ay, 18 Haziran günü ikizler burcunda gerçekleşecek. Yeni ayda Neptün'ün payı ise oldukça büyük olacak. Astrolog Dinçer Güner, yılın önemli astroloji olayının etkilerini değerlendirdi. İşte, 18 Haziran 2023 yeni ayın etkileri...

18 Haziran 2023 Pazar günü 26 derece ikizler burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya balık burcunda seyahat eden Neptün’den sert bir kontağı olacak. Astrolog Dinçer Güner, yeni ayın önce bireysel, sonra dünya ve Türkiye için nasıl etkileri olacağını değerlendirdi.

2023/05/25/dincer-guner-burc-yorumlari.jpg
Dinçer Güner

İKİZLER YENİ AYININ BURÇLARA ETKİSİ

İkizler yeni ay dönemlerinde ön plana çıkan anahtar kelimeler; iletişim, merak, araştırma, seyahatler, taşımacılık, öğrenme, eğitim, değişkenlik, sosyalleşmedir.

Bu süreçte hem kendimizi daha çok ifade edecek alan ararken diğer taraftan yeni bir şeyler öğrenmek, araştırmak, eğitimlere başlamak içinde motivasyonumuz olabilir. Seyahatler organize edebilir, yeni kitaplar satın alabilir, seminerlere katılabiliriz. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve çevremizi genişletmek için uygun bir dönem olabilir.

Merak duygumuza sık sık yenilirken, aldığımız kararları da hızlı bir şekilde değiştirebiliriz. Planlar, projeler, fikirler ortam ve şartlara göre değişime uğrayabilir. Pek tabii bu dönem zihinsel bir sabırsızlıkta söz konusu olabilir ve bu yüzden bir konuda derinleşmek zor olabilir.

Ama diğer yandan aklımıza çok iyi fikirler ve projelerde gelebilir. Bu yeni aya balık burcunda seyahat eden Neptün'ün sert bir kontağı olacağından; hesap hataları, ifade hataları, yanlış anlaşılmalar, hatalı karar verme endişesi, önünü görememe gibi durumlara sebep olabilir.

Etrafımıza karşı daha duyarlı bir hale gelebiliriz. Olaylar ve insanlar kafa karışıklığı veya hayal kırıklığı yaratabilirler. Bazen de enerjinin düşmesi, hiçbir şey yapmak istememe gibi bir ruh haline bürünmemize neden olabilir. Ya da etrafımızdaki insanlara kendimizi kullandırmamız gereken bir döneme işaret edebilir.

Ama diğer taraftan yaratıcılık, hayal gücü gerektiren işlerle ilgilenmek, dans ve müzikle ilgilenmek iyi gelebilir. Uyumak isteyebilir, hikaye yazabilir, resim yapabilir veya kendimizi dizi ve filmlere adayabiliriz. Hayal gücünüzü tatmin etmek için eğlence veya yaratıcı herhangi bir şey ile de ilgilenebilirsiniz.

Alkol kullanırken dikkatli olmak gerek, hızlı bir şekilde çarpabilir. Sağlık olarak ise; eller, kollar, akciğerler, parmakların hassas olacağı bir zaman. 26 derece ikizler bileklere işaret eder. Bileklerimiz hassas olabilir. Bu yeni ayda Neptün’ün özellikle kare açısı olması; yanlış teşhislere, zehirlenmelere dikkat etmemiz gerektiğine işaret ediyor.

İKİZLER YENİ AYININ DÜNYAYA ETKİSİ

Dünya astrolojisinde göre ikizler burcu; iletişim, bilişim, sınavlar, mailler, şifreler, teknoloji ile ilişkili konular, sosyal medya, diplomatlar, dış işleri, seyahatler, ulaşımla ilgili konular, gönderiler, medya, paparazzi, eğitim sistemi, ticari konular odak noktası olacak. Bu yeni ay dönemi, iletişim sektöründe önemli gelişmelerin yaşanabileceği bir zamandır.

Yeni haberleşme teknolojileri, medya ve iletişim sektöründeki yenilikler gündeme gelebilir. Aynı zamanda, uluslararası iletişim ve diplomasi alanlarında da ilerlemeler ve anlaşmalar gerçekleşebilir. Eğitimde uluslararası iş birlikleri ve değişim programları da desteklenebilir. Seyahat sektöründe canlanma ve hareketlilik gözlemlenebilir. Turizm sektöründe toparlanma süreci başlayabilir hem yaza giriş hem de yeni ay etkisiyle.

Aynı zamanda, farklı ülkeler ve kültürler arasındaki bağlantılar ve iş birlikleri güçlenebilir. Yeni medya platformları, dijital yayıncılık ve sosyal medya alanlarında büyüme ve yenilikler görülebilir. Medya kuruluşları arasında iş birlikleri ve ortaklıklar da artabilir. Yeni aya Balık burcundaki Neptün’ün sert kontağından dolayı iletişim skandalları patlak verebilir.

Küresel düzeyde yanıltıcı bilgilendirme veya sahte haberlerin yayılmasına yol açabilir. İntihar oranlarını arttırabilir, zehirlenmelerle ilgili haberlere daha çok rastlayabiliriz. Denizlerle ilgili sorunlar, seller, su taşkınları söz konusu olabilir. Neptün, denizler, su kaynakları ve okyanuslarla ilişkilidir. Bu kare açı, suyla ilgili konularda zorluklara veya krizlere işaret edebilir.

Denizlerde kirlilik, su kaynaklarının yönetimi veya iklim değişikliği gibi konular gündemde olabilir. Bu dönemde, su ile ilgili krizlerin farkındalığı artabilir ve daha sürdürülebilir çözümlere odaklanma ihtiyacı ortaya çıkabilir. Sanat ve kültür dünyasında ilham verici eserler ortaya çıkabilir. Sınavlarda skandallar ortaya çıkabilir.

İKİZLER YENİ AYININ TÜRKİYE'YE ETKİSİ

Yeni ay Türkiye'nin doğum haritasında 12. evde ve ülkenin Ay'ın üzerinde meydana gelecek. 12. Evin etkin olması gizli kalan, karanlıkta kalan bir şeylerin aydınlanması ve ortaya çıkması gibi bir etkisi olabilir.

Yeni ayın Neptün ile olan sert kontağı, yurt dışı ve medya ile ilgili konularda skandal birtakım durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Asparagas çok fazla haber ortaya çıkabilir. Türkiye'de sağlıkla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Önemli bir kişinin sağlık konusu gündem olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN