Peugeot Rifter resmen tanıtıldı: SUV görünümlü hafif ticari araç: Fiyatını duyan SUV yerine bunu alırım diyor

Peugeot Rifter resmen tanıtıldı: SUV görünümlü hafif ticari araç: Fiyatını duyan SUV yerine bunu alırım diyor

Peugeot Rifter görücüye çıktı, resmen tanıtıldı! SUV görünümlü hafif ticari araç olarak göze çarpıyor! Fiyatını duyan ise SUV yerine bunu alırım diyor...

TUNACAN ATALAY

Peugeot, yeni Rifter modelini tanıtarak hafif ticari araç sınıfındaki konumunu sağlamlaştırırken, bireysel kullanım odaklı tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekti. 1.200.000 ₺ başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Rifter, donanım özellikleri ve konforu ile birçok binek otomobildeki teknolojileri sunarak sınırları zorlayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER VE MOTOR SEÇENEKLERİ

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-19-45.jpeg

Rifter'da, sıralı 4 silindirli turbo dizel motor seçenekleri öne çıkıyor. 1.5 litrelik BlueHDi motorlar, manuel veya tam otomatik vites kutularıyla sunuluyor. 100 hp'den 130 hp'ye kadar farklı güç seviyeleri mevcut. Manuel 5 veya 6 ileri, tam otomatikte ise 8 ileri vites seçenekleriyle kullanıcıya hitap ediyor.

DONANIM VE GÜVENLİK

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-19-46-3.jpeg

Standart Donanım: Rifter, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ESP, ASR, ABS, yokuş kalkış desteği gibi standart güvenlik donanımlarıyla geliyor. Ayrıca aktif gergili emniyet kemerleri ve arka koltuklarda Isofix bağlantı noktaları da mevcut.

Güvenlik Paketi: Adaptif hız sabitleme, aktif şerit takip, yorgunluk tespit sistemi, aktif güvenlik freni gibi ileri seviye özellikler içeren Güvenlik Paketi, üst donanım seviyelerinde sunuluyor.

KONFOR VE İÇ MEKAN

whatsapp-image-2024-05-10-at-11-19-46-2.jpeg

Yüksek orta konsol, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, deri direksiyon simidi ve çift bölgeli otomatik klima gibi özellikler, Rifter'ın iç mekanını oldukça çekici kılıyor. Arka park sensörü, 180° geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi gibi sürüş destekleri de pratik bir deneyim sunuyor.

BOYUTLAR VE KULLANIM KAPASİTESİ

Rifter, 4.4 metrelik uzunluğu ve geniş iç hacmiyle hem yük hem de yolcu taşıma kapasitesine sahip. Arka koltuklar katlandığında, yük hacmi 2700 litreye kadar çıkabiliyor.

Peugeot Rifter, hafif ticari araç sınıfında dikkat çeken bir model olarak, ticari ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra bireysel kullanıcılar için de cazip bir seçenek haline geliyor. Özellikle güvenlik, konfor ve teknoloji odaklı donanımlarıyla SUV'larla yarışacak seviyede bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN