Okullar 1 hafta erken mi kapanıyor? Bakanlıktan resmi açıklama geldi: Türkiye'de tüm okullar için geçerli

Okullar 1 hafta erken mi kapanıyor? Bakanlıktan resmi açıklama geldi: Türkiye'de tüm okullar için geçerli

Haziran ayına doğru yaklaşırken öğrenciler de yaz tatiline iple çeker oldu. Öğrenciler Okullar bir hafta erken mi tatil edilecek? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Bakanlıktan resmi açıklama geldi. Türkiye'deki tüm okullarda geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında Haziran ayına doğru yaklaşırken yaz tatili heyecanı da öğrencileri sardı. Sosyal medyada yayılan iddia ile birlikte okulların bir hafta erken edileceği söylenirken konu hakkındaki açıklama bakanlıktan geldim. Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde geçerli diyerek duyurdu. İşte tüm detaylar…

OKULLAR ERKEN Mİ KAPANACAK?

2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında eğitim süreci devam ederken gözler de yaz tatiline çevrildi. Okullar bir hafta erken mi tatil olacak? sorusunun yanıtı sosyal medyayı kasıp kavurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 81 ilde okulların yaz tatili için bir hafta erken kapanmasına yönelik karar aldığı düşüncesi öne sürüldü.

okul-tatili.jpg

Bakanlıktan alınan bilgiler doğrultusunda iddianın doğru olmadığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre okulların vaktinde kapanacağı ancak son bir haftanın etkinlik haftası olacağı aktarıldı. İlk dönem sonunda yapılan uygulamaya benzer bir uygulamanın devam edeceği görülürken okulda ders dışı etkinliklerle ilgili bir program hazırlanacağı bildirildi. Öğrenciler okulun son haftasını daha eğlenceli ve aktif bir şekilde geçirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN