Aras Kargo saat kaçta açılıyor? Aras Kargo hafta sonları ve bayramlarda açık mı? Aras Kargo çalışma saatleri 2022

Aras Kargo saat kaçta açılıyor? Aras Kargo hafta sonları ve bayramlarda açık mı? Aras Kargo çalışma saatleri 2022

Aras Kargo üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar hangi gün ve saatlerde şubelerin açık olduğunu araştırıyor. Aras Kargo çalışma saatlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte Aras Kargo çalışma saatleri…

1979 yılında Celal Aras tarafından şirket Türkiye’de faaliyet gösteren firmalardan bir tanesidir. Türkiye’nin dört bit yanına hizmet veren firma 8bin 800 personeli ve 790 şubesi ile faaliyet gösteriyor. Her ay 6 milyon kişi ve kuruma hizmet veren Aras Kargo, hakkında araştırmalar devam ediyor. Müşteriler Aras Kargo açılış ve kapanış saatlerini merak ediyor. İşte Aras Kargo çalışma saatleri…

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2022

Türkiye'de hizmet veren Aras Kargo şubeleri sabah 08:30’da açılmakta ve akşam 18:00’de kapanmaktadır. Aras Kargo şubeleri 12:30 ile 13:30 saatleri arasında da öğle tatili yapmamaktadır. Düzenli açılış ve kapanış saati bulunan Aras Kargo’de öğle tatili yoktur.

ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Aras Kargo Cumartesi günleri hizmet vermektedir. Şubeler Pazar günleri hizmet vermez. Cumartesi günü saat 08:30-13:00 arasında işlem yapılmaktadır. Cumartesi günü teslim edilmeyen kargolarınız Pazartesi günü Teslim edilecektir.

Aras Kargo

ARAS KARGO BAYRAMDA AÇIK MI?

Aras Kargo bayram günlerinde hizmet vermemektedir. Hafta sonları haricinde Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, bayram arefeleri,1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde kapalıdır. Resmi tatillerde de Aras kargo kapalıdır.

Aras kargo için verilen çalışma saatleri tüm illerde geçerli olan çalışma saatleridir.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN