Volkan Demirel: Bitti diyenlere inat dimdik ayaktayım

Volkan Demirel: Bitti diyenlere inat dimdik ayaktayım

Volkan Demirel, “Benim için, ‘Gidecek, kaleyi bir daha alamaz’ yorumları yapıldı. Bugün Fenerbahçe’nin kalesini koruyorum ve ligin en az gol yiyen ismiyim. Bu büyük gurur” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin tecrübeli isminden içten açıklamalar... Volkan Demirel, takım arkadaşlarına içini döktü; çok ciddi ve önemli badireler atlattığını, gelinen noktada hâlâ ayakta kalabilmesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. İşte Volkan’ın, sarı lacivertli oyuncularla paylaştıkları...

"Dimdik ayaktaydım"

Geçenlerde katıldığım programda, “Dimdik ayaktaydım” dedim. Programı izlerken fark ettim. O cümleyi söylerken kendimi izledim ve içeriğinin ne kadar dolu olduğunu gördüm. O cümlede çok şey saklıydı...

"Mutlaka şampiyon olacağız"

Programdaki, "Ayaktaydım" cümlesi arada kaynadı belki... Ama çok şeyler yaşadım, büyük sıkıntılar aştım. 3 Temmuz’da yaşadıklarımızı zaten anlatmama gerek yok. “Volkan Demirel bitti” dediler. "Kaleyi bir daha alamaz" dediler. "Gidecek" dediler.

Bugün Fenerbahçe’nin kalesini koruyorum ve ligin en az gol yiyen kalecisiyim. Bu benim için büyük bir gurur. Çünkü Türkiye’de benim kadar eleştirilen başka bir oyuncu yoktur. Tüm bu badirelere karşı dimdik ayaktayım.

Geçen yıl, Fenerbahçe olarak şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bu yıl ne olursa olsun şampiyon olacağız. Milli görev için görev alırsam da koşa koşa koşa giderim. Milli formayı yeniden giymek benim için çok büyük gurur olur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN