Volkan Babacan'dan 'pembe panter' paylaşımı

Volkan Babacan'dan 'pembe panter' paylaşımı

A Milli Takım Kalecisi Volkan Babacan, sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Babacan, formasının rengiyle ilgili eleştirilere kendisini benzettikleri çizgi film karakteri 'pembe panter'le birlikte cevap verdi.

A Milli Takım'ın Kalecisi Volkan Babacan formasının rengi sebebiyle kendisini çizgi film karakteri 'pembe panter'e benzetenlere cevap verdi.

28 yaşındaki kaleci yaptığı paylaşımla kaleci kazağının pembe olmasını eleştiren taraftarlara ilginç bir paylaşımla yanıt verdi. Babacan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta topa sahip olduğu bir pozisyonu ve benzetildiği pembe panter karakterine yer verdi. Bu fotoğraf kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılırken bazı taraftarlar milli oyuncunun bu paylaşımını eleştirdi.

İşte Volkan Babacan'ın sosyal medyada tepki gören o paylaşımı;

16-09/01/2016-09-01_164925.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN