WhatsApp tasarımı güncelliyor: 22 ayrı tema seçeneği geliyor

WhatsApp tasarımı güncelliyor: 22 ayrı tema seçeneği geliyor

WhatsApp, yeni güncelleme ile uygulamayı dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz yeni temalar ve renk seçenekleri sunacağını duyurdu.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, uygulamayı daha kişisel hale getirmek için yeni bir hazırlık yapıyor.

iOS platformundaki beta kullanıcıları, uygulamada 22 yeni tema ve 20 farklı renk seçeneğiyle sohbetlerini kişiselleştirme imkanı bulacak.

KİŞİSELLEŞTİRME SEÇENEKLERİ

Yeni güncellemeyle birlikte, kullanıcılar varsayılan bir sohbet teması seçip bu temayı tüm konuşmalarında uygulayabilecek. Ayrıca, farklı sohbetler için ayrı temalar belirleyerek kişisel, iş ve grup sohbetlerini kolayca ayırt edebilecek. Özellikle sürekli aynı arka planı kullanmaktan sıkılanlar için bu yenilik büyük bir kolaylık sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN