WhatAapp'ta gelen mesaja çift tıklayın bakın ne olacak? Yeni özellik beğeni topladı

WhatAapp'ta gelen mesaja çift tıklayın bakın ne olacak? Yeni özellik beğeni topladı

WhatsApp, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. WhatAapp'ta gelen mesaja çift tıklayın bakın ne olacak? Diğer Meta uygulamalarında olan özellik geliyor! Yeni özellik beğeni topladı...

ABD'de aylık 100 milyon aktif kullanıcıya ulaşan WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirecek yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Mesajlara kalp atmayı hızlandıracak bu yeni özellik, kullanıcıların mesajlara daha hızlı tepki vermesini sağlayacak. Artık mesajlara çift dokunarak kalp emojisi bırakmak mümkün olacak.

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİĞİ TEST AŞAMASINDA

WhatsApp, Android kullanıcıları için mesajlara daha hızlı tepki verme özelliğini test etmeye başladı. WABetaInfo tarafından tespit edilen bu yeni özellik, mesajlara çift dokunarak kalp emojisi bırakmayı mümkün kılacak.

WhatsApp'a 'beğen' özelliği! Mesajlara hızlı kalp atma dönemi başlıyor - 1. Resim

WHATSAPP ÖZELLİKLERİNİ GENİŞLETİYOR

WhatsApp'ın bu özelliği "2.24.16.7" kodlu Android beta sürümünde yer alıyor. Kullanıcılar, bir mesaja uzun süre basarak emojiyi seçmek yerine sadece çift dokunarak tepki verebilecek. Bu özellik, Meta'nın diğer uygulamaları olan Instagram ve Facebook'ta da bulunuyor.

WABetaInfo, bu özelliğin hâlâ geliştirme aşamasında olduğunu ve şu anda sadece beta test kullanıcılarına sunulduğunu söyledi. Google Play Beta programı üzerinden WhatsApp'ın Android beta sürümünün en son versiyonunu kullananlar bu özelliğe erişebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN