Türkiye'nin en hızlı internet firması açıklandı! Türk Telekom testi geçemedi: Zirvede bakın kim var?

Türkiye'nin en hızlı internet firması açıklandı! Türk Telekom testi geçemedi: Zirvede bakın kim var?

Türkiye'nin en hızlı internet firması belli oldu! Türk Telekom ise yine sınıfta kaldı! Zirvede ise o var! İşte Türkiye'nin en hızlı internet firması...

Ülkemizde internet fiyatları uzun yıllardır yüksek seviyelerde seyrediyor ve Avrupa ülkeleriyle karşılaştırıldığında oldukça pahalı. Ne yazık ki, bu duruma alışmış durumdayız. Buna rağmen, ödediğimiz yüksek ücretlere karşın hak ettiğimiz internet hızlarını alamıyoruz. nPerf'in son bir yılda yaptığı araştırma, Türkiye'de en hızlı internet sağlayıcılarını belirledi.

TÜRKİYE'NİN EN HIZLI İNTERNET FİRMASI

Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı açıklandı, Türk Telekom şaşırttı - Resim : 1

Araştırma sonuçlarına göre, Türk Telekom yüksek fiyatlarına rağmen hız konusunda sınıfta kaldı. En hızlı interneti sunan firma ise Türk Net oldu.

Türk Net, son yıllarda önemli bir müşteri kitlesi kazandı. Kendi fiber altyapısını kullanması, taahhüt sürelerinde ısrarcı olmaması ve rakiplerine göre daha uygun fiyatlar sunması Türk Net'i zirveye taşıyan etkenler arasında yer alıyor. Özellikle yükleme hızında rakiplerine büyük fark atan Türk Net, bu alandaki liderliğini pekiştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN