Türkiye'de satılan en ucuz telefon! Realme Note 50 özellikleri belli oldu: Bu fiyata deli gibi satacak

Türkiye'de satılan en ucuz telefon! Realme Note 50 özellikleri belli oldu: Bu fiyata deli gibi satacak

Akıllı telefon almak için yeterli bütçeye sahip olmayanlar bu telefona bayılacak! Türkiye'de satılan en ucuz telefon! Fiyat performans ürünü olan Realme Note 50'nin özellikleri belli oldu. İşte Realme Note 50 özellikleri...

Realme, Türkiye pazarında yeni bir akıllı telefon modeli olan Realme Note 50'yi satışa sundu. Temel ihtiyaçlara odaklanan bu cihaz, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Realme Note 50, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunan iki farklı renk seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 6,74 inçlik 90 Hz IPS LCD ekranıyla standart bir tasarıma sahip olan telefon, IP54 sertifikasıyla da dikkat çekiyor.

REALME NOTE 50 ÖZELLİKLERİ

Smartphone Realme Note 50 có giá 'siêu rẻ' chưa đến 2 triệu đồng

Telefonda, Unisoc T612 işlemci ve 4 GB RAM bulunuyor. Depolama alanı olarak 64 GB sunulan model, 10W şarj destekli 5.000 mAh pil ile güçlendirilmiş. Android 13 işletim sistemini kullanan Realme Note 50, 5 megapiksel ön kameraya ve arkada 13 megapiksel ana kameraya sahip. Arkadaki üçüncü modülün ortasında flaş bulunan telefon, yurt dışında sadece iki farklı renkte sunuluyor.

Geçtiğimiz aylarda marka değişim yılı ilan eden Realme, önümüzdeki beş yılın başında genç kullanıcıları daha iyi anlamak ve daha kapsamlı bir teknoloji markası olmak için stratejisini değiştirdi. Şirketin kurucusu ve CEO'su Sky Li, bu yeni stratejiyi “Yeni konumlandırmamızın odak noktası, bir yön değişikliğinden ziyade bir açılım niteliğinde. Bu, uzun vadeli yatırımlarımıza ve gelişimimize rehberlik ederek, dünyanın çeşitli bölgelerinde ve pazarlarda daha fazla genç kullanıcıyla daha iyi bir bağlantı kurmamıza yardımcı olacak.” şeklinde açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN